Gastronomia Portàtil  •  Servicios de catering  •  Manresa (Barcelona)  •  T. 679 09 17 16

Porque queremos hacer la cosas bien hechas i porque no queremos privar de la información a nadie, este sitio web está preparado para verse sin problemas des de los principales navegadores web de PC o MAC.

Su funcionamiento está provado en:

Firefox IE Chrome Safari

 

De igual forma el Consorcio World Wide Web nos valida i nos certifica que este web sigue con la normativa establecida por el W3C:

Valid XHTML 1.0 Transitional

 
 
Programación web: Coutai

Nota legal

Els continguts de la pàgina web de Gastronomia Portàtil, han estat elaborats amb la finalitat de donar informació sobre la companyia als seus usuaris, aquesta informació estarà subjecta a possibles canvis.

Gastronomia Portàtil adverteix que la informació que hi ha en aquesta pàgina web pot ser incompleta, pot tenir errors o pot estar desfassada, per aquesta raó no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat i precisió de les dades, dins els límits establerts per la llei. Per tant, abans de prendre alguna acció derivada del seu contingut, s'haurà de verificar la informació obtinguda en aquesta pàgina a través de les oficines de Gastronomia Portàtil.

Gastronomia Portàtil rebutja la responsabilitat sobre la informació continguda a les pàgines web de terceres persones connectades per enllaços (links) amb la pàgina web de Gastronomia Portàtil.

La reproducció, la còpia, l'ús, la distribució, la comercialització, la comunicació pública o qualsevol altra activitat que es pugui fer amb la informació que hi ha en aquesta pàgina web i que s'utilizi sense l'autorització de Gastronomia Portàtil és una infracció que castiga la legislació vigent.

Gastronomia Portàtil no es fa responsable dels possibles errors de seguretat que es puguin produir pel fet d'utilitzar ordenadors infectats amb virus informàtics o de las conseqüències que es puguin derivar del mal funcionament del navegador o per l'ús de versions no actualitzades d'aquest. En cas de controvèrsia que es pugui derivar de l'aplicació dels serveis o la interpretació o aplicació de les condicions generals, sotmeses a la jurisdicció i lesgilació espanyola, Gastronomia Portàtil i l'usuari es sotmeten, amb renúncia expressa, als jutjats i tribunals de Barcelona capital (Espanya).